opc_loader

Corona update: Wij zijn geopend en volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Mitre Match

39,95 12,50 U bespaart: 69%
Bal maat
Voorraad
Voorraad:
  101  items
Verzendmethode
GLS Nederland (24 - 48 uur):
4,95
Levertijd:
24 - 48 uur
  • Perfecte wedstrijdvoetbal, een absolute topper in zijn klasse.
  • Aanbevolen voor gebruik op alle natuurlijke ondergronden en kunstgras, onder alle weersomstandigheden.
  • Een voetbal met bijzonder prettige speeleigenschappen.
  • Gemaakt van PU.
  • Verkrijgbaar in maat 5/320 grams.
Mitre Match

Bal van 320 gram is bedoeld voor de E en F teams
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

Getrokken door de scherpe aanbiedingsprijs vorig jaar deze bal eens geprobeerd en ik moet zeggen dat hij onze stoutste verwachtingen heeft overtroffen. Het is een zeer fijne duurzame bal en na een jaar intensief gebruik nog steeds perfect in shape! Ook de spelers zijn er erg enthousiast over. Normaal moeten we onze ballen na een seizoen vervangen maar deze ballen kunnen na één seizoen zeker nog een seizoen mee. Deze bal dan ook maar bijbesteld als aanvulling voor het komende seizoen!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Ik heb deze ballen een maand geleden gekocht en ik moet zeggen voor dat geld ben ik er erg tevreden mee, ik zat nog te twijfelen of ik voor de derbystar moest gaan maar ik wilde toch voor dat geld deze wedstrijdballen uit proberen. Ze zijn van goede kwaliteit en zijn mooi rond. Een aanrader!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Door u het laatst bekeken
39,95 12,50