opc_loader
Webwinkelkeur
NIEUWE PRODUCTEN
89,95 71,95
14,95 12,75

De hockeybond stelt  een gebitsbeschermer sinds 2015 verplicht.


Het dragen van een gebitsbeschermer is sinds 2015 verplicht bij hockey. De discussie rond de mondbeschermer laaide op na een ongeluk met Rotterdam-speler Seve van Ass die tien tanden verloor en zijn kaak brak door een klap in zijn gezicht.

De KNHB beveelt het dragen van een ("op maat" gemaakt) bitje aan op advies van tandartsen, die twijfelen namelijk niet aan het nut van een gebitsbeschermer. De verplichting geldt voor alle categorieën hockeyers tijdens het spelen van wedstrijden. Letsel opgelopen aan uw gebit brengt blijvende schade met zich mee. Uw gebit zal nooit meer hetzelfde zijn als vroeger en u zult dan ook (cosmetische) problemen voor de rest van uw leven ervaren. Ten eerste zijn de vele tandartsbezoeken en pijn, als gevolg van het verhelpen van de aangerichte schade, onvermijdelijk. Ten tweede zijn de kosten, verbonden aan het verhelpen van het letsel, aanzienlijk groter dan het bedrag dat men voor een op maat gemaakte gebitsbeschermer betaalt.

Wij hebben de oplossing voor u, OPRO gebitsbeschermer! Opro gebitsbeschermers bieden maximale bescherming en een perfecte pasvorm. Onze beste bitjes (model Opro Platinum) zijn uit drie lagen opgebouwd, benaderd maatwerk bitjes tot op 98% en wordt gekenmerkt door een duurzame buitenlaag voor ultieme schokdemping en 13 anatomisch vormgegeven OPROfins aan de binnenzijde die zorgen voor de best mogelijke pasvorm en bescherming.

Alle OPRO gebitsbeschermers zijn geoptimaliseerd om vrij te kunnen spreken en ademhalen bij inspanning.

OPRO is de enige gebitsbeschermer met een CE certificering conform de meest recente criteria. Alle OPRO gebitsbeschermers (vanaf model Bronze) worden geleverd met een uitgebreide dekking bij gebitsschade die kan oplopen tot € 9600,00 voor het model Platinum.

Menu