opc_loader
Beoordelingen

Winmau Blade 6 Triple Core

89,95

Voorraad
Voorraad:
  0  items

Het Offieciële topdartbord dat wordt gebruikt in de PDC: Gemaakt uit hoogwaardig Oost-Afrikaans Sisal voor A+ kwaliteit Scorevlakken.

Density Control Technologie: Deze nieuwe gepatenteerde manier van bedrading zorgt ervoor dat de Critical Scoring Zones in de Triples en Doubles een lagere compressie hebben, waardoor deze langer meegaan.

25% Dunnere Bedrading: De Blade 6 heeft een 25% dunnere bedrading dan zijn voorganger, de Blade 5, voor een betere score!

60° Hoek Blade Bedrading: Naast de dunne bedraging, is de bedrading ook in een scherpe hoek gesneden om Bouncers te minimaliseren en de Scores te verhogen.

Triple Core Technology: Dit Dartbord is uitgerust met 3 verschillende Cores:- Een lage compressie Core aan de buitenkant voor een lage weerstand en betere penetratie, om minder pijlen verloren te laten gaan.- De middelste Core heeft een hoge compressie om de de kinetische energy op te vangen en de duurzaamheid van het bord te vergroten.- De derde laag is een Core van Koolstofvezel, die verweven wordt met het Sisal om zo een optimale dichtheid te creeëren om de duurzaamheid te maximalizeren.

 Inclusief Spirit Maser: Met deze handige tool hang jij je dartbord iedere keer perfect uitgeleind aan de muur.

Winmau Blade 6 Triple Core heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Winmau Blade 6 Triple Core


Aanbevolen artikelen:

Door u het laatst bekeken