opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Molten voetbal VG-5000A

89,95 44,95 U bespaart: 50%
Voorraad
Voorraad:
  100  items
Verzendmethode
GLS Nederland:
4,95
Levertijd:
24 - 48 uur

Top wedstrijd voetbal uit de Molten Vantaggio serie, gemaakt van Japans PU en voorzien van het Acentec systeem. Het Acentec systeem is een van de meest hoogstaande technieken die het  traditionele handnaaiwerk van voetballen vervangt door een thermische lijntechniek. Hierdoor ontstaat een gladde en naadloze bal die ronder en daardoor preciezer en sneller is dan andere ballen vanwege een verminderde luchtweerstand. Daarnaast neemt de bal minimaal water op (tot 80% minder dan genaaide voetballen) waardoor de bal niet zwaarder wordt en beter (door)rolt op een natte ondergrond. Acentec geeft een nieuwe dementie aan voetballen en maakt de VGA5000 toch de meest technische voetbal van dit moment. Aanbevolen voor gebruik op goed onderhouden voetbalvelden en voor op kunstgras.  

Maat 5/440 gram.

Molten voetbal VG-5000A

Geweldige bal! Had nog nooit van dit merk gehoord maar ze schijnen met name bekend te zijn in basketballen en volleyballen. Uit nieuwsgierigheid gewoon eens één gekocht om te proberen om ervaren hoe zo'n bal zonder stiknaden in de praktijk zou bevallen. Bal neemt nagenoeg geen water op en remt op natte velden niet af. Minimale slijtage bij intensief gebruik op kunstgras en op ons trainingsveld dat natuurgas heeft. Bevalt ons absoluut goed. Langzaam maar zeker gaan we nu helemaal over op dit merk.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Door u het laatst bekeken
89,95 44,95