opc_loader

Corona update: Wij zijn geopend en volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Kubb Semi-Pro Basic (6 marking sticks)

Het spel Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel. Kubb is een spel voor buiten, en wordt gespeeld op een vlak speelveld. Er wordt bijna altijd op gras gespeeld, zand, strand of sneeuw zou ook kunnen. Kubb bestaat uit 1 Koning, 10 torens, 6 werpstokken, 4 hoekstokken en spelregels. 
Geleverd in colourbox. Inclusief:- 1 koning- 6 werp stokken- 10 ridders- 4 hoekstokken - 1 zak- Meertalige spelregels en instructies
 

  • Maat Koning: 30 x 9 x 9 cm
  • Werpstok: 30 x 4,5 x 4,5 cm
  • Maat Ridder: 15 x 7 x 7 cm
  • Grootte doos: 65 x 19 x 22 cm
  • Gewicht: 7,5 kg

Het spel kan 1 tegen 1 gespeeld worden, maar ook in teams van meer personen. In de competitie speelt men 6 tegen 6.Het speelveld bakent men af met de 4 hoekstokken. Elke team zet 5 torens op de achterlijn. De koning zet men in het midden. De bedoeling van het spel is om met de stokken alle torens van het andere team om te gooien. Uiteindelijk wint het team dat de koning om gooit!Het spel is gemaakt van hoogwaardig berkenhout. Verpakt in full colour door doos. Goedgekeurd door de Zweedse Kubb Federatie.

69,99 59,95 U bespaart: 14%
Voorraad
Voorraad:
  75  items
Verzendmethode
GLS Nederland (24 - 48 uur):
4,95
Levertijd:
24 - 48 uur
Kubb Semi-Pro Basic (6 marking sticks) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Door u het laatst bekeken