opc_loader

 

 

PSB sportbraces

 

PSB Sportbraces – verkrijgbaar hier bij Sport4clubs – zijn speciaal ontwikkeld om ondersteuning te bieden bij een blessure. Het ontwerp van PSB sportbraces is gebaseerd op het principe van de tapebandage: tapebandages bieden een combinatie van steun, druk en verkleving aan de huid. In het ontwerp van elke brace is het PSB gelukt een balans te vinden tussen deze drie elementen.  Hierdoor wordt een optimale functionaliteit bereikt. Maar dat is nog niet alles: bij het ontwikkelen van de sportbraces heeft PSB ook nagedacht over draagcomfort en gebruiksgemak. Deze twee punten zijn belangrijke voorwaarden voor een optimaal gebruik van de sportbraces.

 

Ons aanbod 

De PSB Sportbraces die u via deze webshop kunt bestellen zijn de PSB ArmbracePSB PatellabracePSB DuimbracePSB PolsverstevigerPSB PolsbracePSB EnkelbracePSB Enkelbrace 8 en de PSB Kniebrace. Door op de verschillende links te klikken, krijgt u automatisch meer informatie en/of kunt u de PSB Sportbrace van uw keuze meteen bestellen.

 

Toch nog vragen? 

Wilt u toch nog wat weten over de PSB Sportbraces die we aanbieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl.  

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen).  Resultaat:  1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen).  Resultaat:  1
Menu