opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Urban Flick Rebounder

149,95 124,95 U bespaart: 17%
Voorraad
Voorraad:
  100  items
Verzendmethode
GLS Nederland:
4,95
Levertijd:
24 - 48 uur

Urban Flick Rebounder: de ultieme 3-voudige rebounder. De beste rebounder om je techniek te trainen.

De rebounder is speciaal ontworpen voor een of meerdere spelers om bal op de rebounder te passen en de bal te ontvangen op verschillende hoogtes, snelheden en hoeken. Werk aan je techniek, balcontrole of truukjes en skills en mik tenslotte de bal in het netje. Tenslotte ziet de rebounder er ook nog eens prachtig uit.


De voorkant met boog welke kan worden verstelt, retourneert de bal met een boog. Ideaal om je aanname of volley oefenen. De achterkant is wat rechter en meest geschikt om aan je passing te werken. Deze kan bovendien 180 graden gedraaid worden. Tenslotte is er het onweerstaanbare netje in het midden om via de rebounder of direct, de bal in te mikken.

Afmeting: lengte 137 cm, breedte 74 cm, hoogte 72 cm.

Urban Flick Rebounder heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Door u het laatst bekeken
149,95 124,95