opc_loader
Beoordelingen

Uw Molten basketballen besteld u online en zéér voordelig bij Sport4clubs!

Bij Sport4clubs vindt u uw basketballen en diverse accessoires. Wij hebben alle basketbalartikelen in eigen voorraad en zijn direct leverbaar. De Molten basketballen zijn van hoogwaardige kwaliteit, de molten wedstijdballen zijn gemaakt voor gebruik op het hoogste niveau! De Molten basketballen zijn FIBA approved en Molten voorziet ook het WK Basketbal Barcelona 2015 met haar eigen basketballen met haar unique "Advanced Basketball Technology" dat zorgt voor een optimale balcontrole bij het vastpakken van de ballen door een plattere balstructuur en afgevlakte naden. Buiten de basketballen om hebben wij ook nog diverse basketbalaccessoires dus u kunt lekker even rond kijken.
 

Sport4clubs, de ideale online groothandel
Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan sportartikelen dat perfect is voor sportverenigingen. De artikelen zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten. Wij vereenvoudigen de inkopen voor uw sportvereniging door alles online aan te bieden. Bij ons kunt u alles online kopen. Het assortiment varieert van dartkabinetten tot trainingspakken en zelfs voor voetbaldoelen kun u bij ons terecht. Wat wilt u nog meer? 

Contact opnemen
Neem een kijkje in onze webshop voor een overzicht van ons aanbod aan basketballen en accessoires. U kunt het direct online bestellen. Heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. Wij helpen u graag.