opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Bidonkratten

Bidonkratten

Om optimaal te kunnen trainen heeft uw team uiteraard bidonkratten nodig. Bij Sport4clubs vindt u bidonkratten van hoge kwaliteit. Wij hebben een breed assortiment aan bidonkratten op voorraad en leveren deze binnen 24 uur. Sport4clubs levert als enige ook dubbelwandige bidonkratten voor een extra lange levensduur. Bidonkratten voor 6, 8 of 10 bidons wij hebben bidonkratten in iedere vorm en maat, passend bij ieder team. Indien gewenst kunnen wij ook een (club)logo of reclametekst aanbrengen op de bidonkrat. Daarom zijn de bidonkratten van Sport4clubs onmisbaar voor sportverenigingen en sportteams.

Een order plaatsen: hoe werkt dat?

Wilt u bidonkratten voor uw sportclub bij Sport4clubs kopen, dan kan dat heel gemakkelijk via onze webshop. Het betalen gaat via vertrouwde kanalen en de bidonkratten worden in principe de volgende dag al bij u thuis bezorgd. Ervaar zelf het gemak van online winkelen en bestel vandaag nog in de webshop van Sport4clubs.

Contact opnemen met ons

Wilt u meer weten over onze bidonkratten? Heeft u vragen over de andere artikelen uit onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. Wij horen graag van u.

Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1