opc_loader
Webwinkelkeur

Oprolbare coachborden, coachmappen, taktiekmappen of trainersmappen wij hebben ze allemaal bij sport4clubs.

 

Wie ooit met een oprolbaar coachbord of trainersmap heeft gewerkt, weet dat dit een sport training vele malen effectiever maakt! Gelukkig weet Sport4clubs dit ook en daarom hebben wij een ruim assortiment aan coachborden en coachmappen, voor de best mogelijke training voor uw team. Onze coachborden en taktiekmappen zijn ideaal en onmisbaar voor iedere coach om meer uit z'n team te halen!

 

Direct online aankopen, ervaar het gemak

Behalve onze coachborden van hoge kwaliteit verkopen we (uiteraard) nog veel meer sportartikelen. Van Molten volleyballen tot aan kniebeschermers, u vindt ze allemaal bij Sport4clubs. Neem een kijkje in de webshop voor een overzicht van ons uitgebreide assortiment. Alle artikelen zijn ruim voorradig en dus eenvoudig en in veelvoud te bestellen. Ideaal voor sportverenigingen. En als u vóór 13.00 uur bestelt, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons assortiment coachborden of over onze andere producten? Kijk dan eens rond in onze webshop of mail ons geheel vrijblijvend via: info@sport4clubs.nl. Wij horen graag van u.

 

 

Menu