opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Handbal

Je handbal benodigdheden bestel je online en zéér voordelig bij Sport4clubs!

Bij Sport4clubs vind je handballen en diverse handbal benodigdheden. Wij hebben alle handbal artikelen die je in onze webshop ziet in voorraad en leveren dus razend snel. Zo vind je bij ons ook Molten handballen. Molten handballen zijn van zeer hoge kwaliteit. Molten wedstijdhandballen zijn gemaakt voor gebruik op het hoogste niveau! Molten is de officiële wedstrijdhandbal van de Internationale Handbal Bond (IHF) en alle Molten wedstrijdhandballen zijn IHF goedgekeurd. Molten wedstrijd handballen zijn gemaakt van Micro PU met een zachte onderconstructie dat zorgt voor een ongekend goede grip. Naast handballen hebben wij ook nog veel andere handbal artikelen, dus kijk lekker even rond in onze shop.

Sport4clubs, dé online sportwinkel voor iedere atleet, trainer en sportclub!
Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan sportartikelen dat perfect is voor atleten, trainers en sportverenigingen. De artikelen zijn allemaal afkomstig van gerenommeerde fabrikanten met een passie voor handbal. Daarom garanderen wij je de best mogelijke kwaliteit. Wij vereenvoudigen je aankopen door alles online aan te bieden. Handig en snel, al je handbal benodigdheden van één leverancier. Het assortiment varieert van handbaldoelnetten tot kniebeschermers en zelfs voor handgrip wax kun je bij ons terecht. Wat wil je nog meer? 

Contact opnemen
Neem een kijkje in onze webshop voor een overzicht van ons aanbod in handbal artikelen. Je kunt het direct online bestellen en we bieden je zelfs de mogelijkheid tot achteraf betalen! Heb je nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. Wij helpen je graag.