opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Coördinatietraining

Speedrings, (indoor)speedladders, (indoor) trainingstrappen en coordinatieringen we hebben het voor u bij sport4clubs.nl

 

Zoekt u trainingsmaterialen zoals speedrings, trainingsladders, stuitbaltrainers (tsjoek) of andere coordinatietraining hulpmiddelen? Hier kunt u online diverse coördinatietrainingsartikelen bij ons bestellen.

 

Online kopen en een uitstekende service

Als u uw bestelling vóór 13.00 opgeeft, heeft u deze volgende dag al in huis. Verder geven wij u het recht de artikelen binnen 50 dagen te retourneren als deze niet aan uw wensen voldoet (zie voorwaarden). En een retourzending is ook nog eens geheel gratis.

 

Contact opnemen
Wilt u meer informatie over de coordinatietrainingsartikelen of over andere sportartikelen? Of zit u met een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via:info@sport4clubs.nl. We horen graag van u. 

Artikel 1 tot 15 (van de 29 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 15 (van de 29 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles