opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Stopwatches

Stopwatches online kopen

Sport4clubs beschikt over een ruim aanbod aan stopwatches. Deze stopwatches zijn allen van het merk MAXIM en worden geproduceerd door één van 's werelds grootste producenten van stopwatches. De eenvoudigste uitvoering geeft de tijd weer, de tussentijd, heeft een kalenderfunctie en is water resistant. De uitgebreidste uitvoering is vanzelfsprekend uitgerust met meerdere functies. Naast de standaardfuncties beschikt deze uitvoering ook over een countdownteller, een slagfequentie, een tweede regeldisplay, een tweede tijdzone-instelling en maar liefst 100 rondegeheugens. Ook heeft de stopwatch een power saving mode en een anti-zweet-grip. Tussen deze twee extremen zitten uiteraard nog veel meer stopwatches. Bekijk onze webshop voor een overzicht van alle uitvoeringen. Hier kunt u ook direct uw bestelling voor Maxim stopwatches plaatsen.

Online aankopen doen bij Sport4clubs 
Wij zijn gespecialiseerd in zeer veel sporten en wij hebben hier ook een ruim aanbod aan sportartikelen voor. Zo kunt u behalve voor stopwatches ook bij ons terecht voor scheidsrechterfluitjes en teamkleding. En het gemakkelijke is: u kunt al uw aankopen online doen. Eenvoudig bestellen, vertrouwd betalen en snel in huis. 

Contact
Wilt u meer weten over ons aanbod van stopwatches? Of heeft u een vraag over een ander sportartikel? Neem dan contact met ons op via: info@sport4clubs.nl.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1