opc_loader
Beoordelingen

Trainingshoedjes

Snel en voordelig trainingshoedjes bestellen

Trainingshoedjes mogen bij geen enkele training ontbreken. Ze zijn ideaal als afbakening van een trainingsvorm of veldje. Bij Sport4clubs bestelt u al uw trainingsmateriaal snel en voordelig online.

Resultaat:123Volgende
Resultaat:123Volgende

Handige en veilige trainingshoedjes 

Onze trainingshoedjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: oranje, geel, wit en blauw. Vanwege de opvallende kleuren en de grootte zijn de trainingshoedjes goed zichtbaar. Daarmee zijn deze pionnen bij uitstek geschikt om een veldje af te zetten of als obstakel in een oefening. Trainingshoedjes lopen taps toe en blijven daardoor goed staan als het waait. De pionnetjes zijn gemaakt van flexibel materiaal en dus veilig voor uw spelers. Ze zullen niet geblesseerd raken als ze er per ongeluk op stappen.

Snel bestellen bij Sport4clubs.nl

Sport4clubs is een sportieve webshop voor sportverenigingen, bedrijven en particulieren. Wij bieden u een ruim assortiment kwaliteitsartikelen tegen scherpe prijzen. We hebben de trainingshoedjes en alle andere trainingsmaterialen namelijk gewoon zelf op voorraad. U kunt zelf uw eigen set samenstellen in de gewenste kleuren. De handige houder kunt u er apart bijbestellen.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over trainingshoedjes, pionnen of andere trainingsmaterialen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. Wij helpen u graag verder.