opc_loader
Beoordelingen

Hockey

Je hockey benodigdheden bestel je online en zéér voordelig bij Sport4clubs!

Bij Sport4clubs vind je een ruime keus aan hockey benodigdheden. Wij hebben alle hockey artikelen die je op onze website ziet staan in voorraad. De Opro gebitsbeschermers zijn van hoogste kwaliteit. Opro gebitsbeschermers worden onder strenge controle gemaakt in Engeland. Opro biedt daardoor de best mogelijke bescherming waar geen “Made in China” bitje tegenop kan. Opro bitjes voldoen als enige merk in gebitsbescherming aan de hoogste CE certificering Opro biedt zekerheid. Niet alleen tijdens het dragen van een Opro bitje, maar ook als het onverhoopt toch misgaat. Afhankelijk van het model bitje is schade aan het gebit gedekt tot maximaal € 9600,00. Buiten de gebitsbeschermers om hebben wij ook nog veel andere praktische hockey artikelen, dus kijk nog even verder op onze website.

Sport4clubs, dé online sportwinkel voor iedere atleet, trainer en sportclub!
Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan sportartikelen dat perfect is voor sportverenigingen. De artikelen zijn allemaal afkomstig van gerenommeerde fabrikanten met een passie voor hockey. Wij vereenvoudigen de inkopen voor je sportvereniging door alles online aan te bieden. Handig en snel, al je hockey benodigdheden van één leverancier. Het assortiment varieert van gebitsbeschermers tot tacktiekborden en zelfs voor hockeydoelnetten kun je bij ons terecht. Wat wil je nog meer? 

Contact opnemen
Neem een kijkje in onze webshop voor een overzicht van ons aanbod in hockey artikelen. Je kunt direct online bestellen. Heb je nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. Wij helpen je graag verder.