opc_loader
Beoordelingen

Molten ballen voor voetbal, basketbal, volleybal en korfbal, koop ze online

Sport4clubs levert Molten ballen voor voetbal, volleybal, basketbal en korfbal. De ballen zijn van zeer hoge kwaliteit. Zo zijn de Molten voetballen FIFA approved. De voetballen zijn geproduceerd met behulp van de thermische lijntechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de bal minder luchtweerstand heeft en de bal minimaal water opneemt en niet zwaarder wordt. Hierdoor is de bal in alle weersomstandigheden perfect te gebruiken en ideaal om te gebruiken op kunstgras. De basketballen zijn FIBA approved, de volleyballen zijn FIVB goedgekeurd. Dit bewijst dat Molten ballen van de hoogste kwaliteit levert. 

Molten for the real game
Molten is een ballenspecialist pur sang. Molten maakt gebruik van innovatieve technologieën in combinatie met superieur vakmanschap. Molten is ook al decennia de officiële basketbal voor de Olympische Spelen. Door te kiezen voor Molten kiest u dus voor kwaliteit voor uw vereniging.

Online kopen
Het grote gemak van uw aankopen doen bij Sport4clubs is dat alles online kan gebeuren. Uw bestelling plaats u in de webshop, waarna de betaling online via vertrouwde kanalen verloopt. De producten worden vervolgens bij u thuis afgeleverd.

Contact opnemen
Wilt u meer weten over Molten of over één van onze andere sportartikelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. Wij helpen u graag verder.