opc_loader
Webwinkelkeur

Wat zijn de verzendkosten?

We berekenen over onze producten slechts Euro 4,95 verzendkosten. De retourzending is zelfs GRATIS.

 

Met welke logistieke partners werken wij samen?

De verzending in Nederland zal worden verzorgd door General Logistics Systems. GLS beschikt over een trackingsysteem op haar homepage. Met de overdracht van uw bestelling aan de pakketdienst, krijgt u van ons een e-mail met uw tracking nummer. Zo kunt u dus altijd informeren naar de huidige status van uw bestelling. https://www.gls-info.nl/tracking

 

FlexDeliveryService - Biedt u de keuze op het juiste moment

Op de dag van verzending wordt in de aankondigingsmail aan u (de ontvanger) de FlexDeliveryService aangeboden. U kunt dan, via de speciale website, direct aan GLS aangeven:

  • of de zending op een andere dag moet worden aangeboden;
  • of dat het het bij een PakketShop moet worden klaargelegd zodat het daar kan worden afgehaald;
  • of dat het op het GLS depot zal worden afgehaald!

Reageert u niet? Dan wordt gewoon de volgende werkdag geleverd.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling heb ontvangen?

De verzendtijd is 1 - 2 (werk)dagen, houd daarbij in gedachte dat bestellingen op vrijdag pas na het weekend bij u worden afgeleverd. Dit betekent dat u uw bestelling normaliter binnen 3 (werk)dagen in huis heeft. In uitzonderlijke gevallen kunnen deze verzendtijden variëren. U ontvangt een e-mail wanneer uw bestelde goederen ons magazijn hebben verlaten. Deze e-mail bevat het trackingnummer waarmee u de zending online kunt volgen. Heeft u het item een week na de bevestigingsmail nog niet ontvangen, dan kunt u contact opnemen met onze Customer Service op info@sport4clubs.nl of via ons servicenummer 053-7890203.

 

Waar is mijn pakket op dit moment?

Maak gebruik van de toegezonden informatie om te zien waar uw pakket zich op dit moment bevindt. Na de overdracht aan GLS, krijgt u van ons een e-mail met uw trackingnummer. Op deze manier bent u op de hoogte van de huidige status van de levering. GLS biedt op haar homepage een systeem aan voor tracking.https://www.gls-info.nl/tracking Heeft u verdere vragen, stuur ons dan een e-mail naar info@sport4clubs.nl, of bel ons op 053-7890203.

 

Het artikel is niet aangekomen - wat nu?

Indien GLS de zending niet heeft kunnen afleveren omdat u niet thuis was dan vindt u hiervan een bericht in uw brievenbus. U hebt vervolgens de mogelijkheid om uw zending op te halen in een Pakket Shop. U kiest zelf waar en wanneer hij zijn pakket op wilt halen: tijdens de middagpauze in een Pakket Shop dicht bij zijn werk, 's avonds op weg naar huis of in het weekend als hij boodschappen doet. De keuze voor een Pakket Shop is helemaal vrij. Het netwerk bestrijkt het hele land en is daardoor goed bereikbaar. De Pakket Shops zijn gevestigd in grote elektronicazaken, fietsenwinkels, bouwmarkten en kiosken, die in de regel lang of zelfs doorlopend geopend zijn. GLS zorgt ervoor dat de Pakket Shops op goed bereikbare locaties zitten, met voldoende parkeergelegenheid. Hieronder een link om een Pakket Shop bij u in de buurt te vinden:

https://www.gls-info.nl/ps