opc_loader
Beoordelingen

Pionnen

Opvallende en veilige pionnen voor voetbal trainingen

Pionnen voor voetbal mogen bij geen enkele training ontbreken. Ze zijn ideaal als afbakening van een trainingsvorm of veldje. Hoeveel u er ook nodig heeft, u bestelt ze snel én voordelig bij Sport4clubs.

Resultaat:1
Resultaat:1

Pionnen voor voetbal trainingen

Sport4clubs heeft pionnen voor voetbal in fel geel en oranje. Vanwege de grootte en de opvallende kleuren zijn de pionnen zeer geschikt om een voetbalveldje af te zetten. Ook kunt u ze gebruiken als obstakel in oefeningen. U kunt de pionnen ook gebruiken als u buiten voetbalt. De pionnen zijn zwaar, lopen taps toe en sommige hebben gaten. De wind krijgt er dus niet snel vat op. De pionnen zijn ook veilig voor uw voetballers. Het flexibele materiaal vervormt als uw spelers er bovenop stappen of vallen.

Snel en voordelig sportartikelen bestellen

Sport4clubs.nl is een sportieve webwinkel voor sportverenigingen, bedrijven en particulieren. Wij hebben een groot aanbod sportartikelen voor scherpe prijzen. We houden al onze pionnen voor voetbal ruim in voorraad en kunnen uw bestelling dus binnen 24 uur bij uw voetbalvereniging of bij u thuis afleveren.

Contact opnemen

Wilt u pionnen bestellen voor een voetbalvereniging, maar heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Sport4clubs en stuur een e-mail naar: info@sport4clubs.nl. We helpen u graag.