opc_loader
Beoordelingen

Voetbal

Je voetbal benodigdheden bestel je online en zéér voordelig bij Sport4clubs!

Bij Sport4clubs vind je een ruime keus aan voetbal benodigdheden. Wij hebben alle voetbal artikelen die je op onze website ziet staan in voorraad. De Molten voetballen zijn van superieure kwaliteit. Molten is zelfs vanaf het seizoen 2018/2019 die officiële wedstrijdvoetbal van de Europa League. De unieke thermische verlijming bij de Molten Europa League wedstrijdvoetbal, vervangt de traditionele stiknaden waardoor deze Molten voetbal de best mogelijke ronde vorm heeft en ook nog eens minimaal water opneemt. Dit resulteert in een voetbal die ongekende prestaties levert, een voetbal die een totaal nieuwe dementie geeft aan het voetbalspel, ongeacht de ondergrond waarop wordt gespeld en de weerscondities. Kenmerkend voor de nieuwe UEFA Europa League voetbal is de lichte “nopjes” structuur die zichtbar is aan de oppervlakte van het buitenmateriaal van de bal. Dit reduceert de turbulentie rondom de bal tijdens de vlucht. Hierdoor behoort het zogenaamde “zwabberen” tot de verleden tijd en behaalt de bal veel hogere snelheden. Uiteraard is de Molten Europa League wedstrijdvoetbal “FIFA Quality Pro” goedgekeurd.  

Sport4clubs, dé online sportwinkel voor iedere atleet, trainer en sportclub!
Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan sportartikelen dat perfect is voor atleten, trainers en sportverenigingen. De artikelen zijn allemaal afkomstig van gerenommeerde fabrikanten met een passie voor voetbal en dus garanderen wij je de best mogelijke kwaliteit. Wij vereenvoudigen de inkopen door alles online aan te bieden. Handig en snel, al je voetbal benodigdheden van één leverancier. Het assortiment varieert van voetballen tot trainingsmaterialen en zelfs voor doelnetten kun je bij ons terecht. Wat wil je nog meer? 

Contact opnemen
Neem een kijkje in onze webshop voor een overzicht van ons aanbod in voetbal artikelen. Je kunt direct online bestellen. Heb je nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. Wij helpen je graag verder.