opc_loader
Beoordelingen

Volleybal

Je volleybal benodigdheden bestel je online en zéér voordelig bij Sport4clubs!

Bij Sport4clubs vind je een ruime keus aan volleybal benodigdheden. Wij hebben alle volleybal artikelen die je op onze website ziet staan in voorraad en leveren dus razendsnel. Zo vind je bij ons ook een uitgebreid assortiment in Molten volleyballen, deze volleyballen zijn van superieure kwaliteit. De Molten wedstrijd volleybal V5000 is gemaakt van een super zacht synthetisch leder en voorzien van Flistatec-technologie dat zorgt voor een stabiele vliegbaan van de bal. Je herkent Flistatec aan de wafelstructuur van het oppervlakte materiaal. Met Flistatec geeft Molten een totaal nieuwe dimensie aan volleyballen, want Flistatec zorgt voor ongekend prettige speeleigenschappen. En zoals je mag verwachten is deze top wedstrijdbal van Molten goedgekeurd door zowel de FIVB als door Nevobo.

Sport4clubs, dé online sportwinkel voor iedere atleet, trainer en sportclub!
Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan sportartikelen dat perfect is voor atleten, trainers en sportverenigingen. De artikelen zijn allemaal afkomstig van gerenommeerde fabrikanten met een passie voor volleybal en dus garanderen wij je de best mogelijke kwaliteit. Wij vereenvoudigen de inkopen door alles online aan te bieden. Handig en snel, al je volleybal benodigdheden van één leverancier. Het assortiment varieert van kniebeschermers tot tacktiekborden en zelfs voor volleybalnetten kun je bij ons terecht. Wat wil je nog meer? 

Contact opnemen
Neem een kijkje in onze webshop voor een overzicht van ons aanbod in volleybal artikelen. Je kunt direct online bestellen. Heb je nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. Wij helpen je graag verder.

Resultaat:1
Resultaat:1