opc_loader
Webwinkelkeur

iCoach Mini Training Ball Oranje

Trainen met de iCoach Mini Training Ball verbetert de voetbalvaardigheden en tweebenigheid van met name spelers in de leeftijd van 6 - 12 jaar. Door intensief te trainen en te oefenen, kun je tot 50 balcontacten per minuut maken. De iCoach Mini Training Ball is verbonden met een koord met handgrip waarmee de hoogte van het koord kan worden aangepast aan de lichaamslengte van de gebruiker.

Verkrijgbaar in 4 kleuren:

  • fluor geel - maat 2
  • fluor oranje - maat 2
  • blauw/wit - maat 2
  • roze/wit - maat 2
18,95 14,95 U bespaart: 21%
x
Voorraad:
 Ruim op voorraad

Voor het ontwikkelen van een goede voetbaltechniek heeft iedere speler op jonge leeftijd veel balcontacten nodig. De iCoach Mini Training Ball is hier uitermate geschikt voor.

Dankzij de iCoach Mini Training Ball verbeter je het balgevoel, motoriek, ritme, coördinatie, evenwicht en timing. Omdat alle bewegingen zeer vaak herhaald worden en spelers voortdurend met links en rechts oefenen zorg je ervoor dat je perfect tweevoetig wordt. Ook gaat het aantal balcontacten omhoog.

Verbeter je lichaamsbeheersing

iCoach Mini Training Ball trainingen hebben bewezen – door middel van neurologisch onderzoek – coördinatief een groot positief effect te hebben. Door onder andere het trainen van de oog – hand en oog – voet coördinatie, train je meerdere schakels en zenuwen (biomichanica).

Indien je het eigen lichaam niet onder controle hebt, zal controle over de bal of controle over bewegingen niet mogelijk zijn. Een juiste voetplaatsing en voetdraaiingen, in combinatie met bekkenstand en andere schakels zoals knie en onderbeen, zijn van wezenlijk belang. iCoach Mini Training Ball trainingen kunnen hier veel aan verbeteren, zeker in de leeftijdsfase van 6 t/m 12 jaar, waarin motorische trainingen van essentieel belang zijn.

iCoach Mini Training Ball Oranje
Recensie 1 tot en met 2 (van de 2 recensies). Resultaat: 1

Leuke bal, ik koop ze regelmatig als verjaardagscadeautje voor de teamgenootjes van mijn zoontje. Altijd enthousiaste reacties. Mijn zoontje heeft er zelf ook een, wat me opvalt is dat de bal lang lucht houdt en met een simpel pompje ook goed is op te pompen. Daarbij toont de bal weinig slijtage ondanks dat deze veel wordt gebruikt. Snelle levertijd is ook erg fijn.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Ontzettend leuk ding waar mijn zoontje veel plezier aan heeft. Zie hem op dit moment alleen maar tegen dit balletje trappen en allerlei kunstjes doen en z'n balvaardigheid wordt er ook nog eens beter door.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Door u het laatst bekeken