opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Molten Valkeen voetbal scheidsrechtersfluit

Molten Valkeen voetbal scheidsrechtersfluit.

Professionele voetbal scheidsrechterfluit voor gebruik op het hoogste niveau. De Molten Valkeen fluit is herkenbaar aan z'n unieke design en is de meest geavanceerde voetbal scheidsrechterfluit die er te koop is. De fluit heeft geen erwt, hierdoor bereikt de fluit een uniformele, zeer hoge toon (4 octaven, gepatenteerd) die boven juigende fans uitkomt. Speciaal ontwikkeld voor outdoor gebruik. Wordt geleverd met een afneembare handflipgrip.

54,95 49,95 U bespaart: 9%
Voorraad
Voorraad:
  100  items
Verzendmethode
GLS Nederland:
4,95
Levertijd:
24 - 48 uur
Molten Valkeen voetbal scheidsrechtersfluit

(Marc)
Gave fluit met een prachtig design, maakt fantastisch geluid dat niet gemist kan worden door de spelers wanneer ik op het veld sta. Ligt fijn in de mond. Niet goedkoop, maar je krijgt er wel iets heel moois en bijzonders voor terug.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Door u het laatst bekeken