opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Hartslagmeters

 

 

Sigma hartslagmeters online kopen

 

Om optimaal te kunnen trainen heeft u een Sigma hartslagmeter nodig. Dit geldt voornamelijk voor duursporters. Met een hartslagmeter kunt u precies zien hoeveel hartslagen u per minuut heeft en kunt u uw cardio workout goed uitvoeren. Sport4clubs heeft Sigma hartslagmeters die uw minimale en maximale hartslag registreren waardoor over- en onderbelasting wordt voorkomen. Sigma hartslagmeters zijn ECG-nauwkeuring! 

 

Direct online een Sigma hartslagmeter bestellen
Bij Sport4clubs beschikken we over een grote voorraad aan Sigma hartslagmeters en kunnen u daarom een snelle levering garanderen. Als u uw Sigma hartslagmeter bij ons vóór 13.00 online bestelt, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. U kunt bij ons zelfs de hartslagmeter binnen 50 dagen retourneren als u niet tevreden bent over uw aankoop (zie hiervoor onze voorwaarden). 

 

Contact opnemen 
Wilt u meer informatie over Sigma hartslagmeters? Kijk dan eens rond in onze webshop of mail ons geheel vrijblijvend via: info@sport4clubs.nl. Wij horen graag van u.