opc_loader
Beoordelingen

Hockeybitjes

Snel online OPRO hockeybitjes bestellen

Hockeyers krijgen nog wel eens een klap in het gezicht. Daarom heeft de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) spelers verplicht om een hockeybitje te dragen tijdens wedstrijden.

Waarom een OPRO bitje?

Op advies van tandartsen raadt de KNHB een op maat gemaakt bitje aan. Een maatwerk hockeybitje is niet goedkoop. Al valt de aanschafprijs in het niet bij de kosten voor het verhelpen van letsel. Vindt u een op maat gemaakte gebitsbeschermer toch te duur, kies dan voor een OPRO bitje. OPRO hockeybitjes bieden maximale bescherming, hebben een perfecte pasvorm en zijn vriendelijk geprijsd. De beste OPRO hockeybitjes in ons assortiment (Gold en Platinum) benaderen zelfs tot 98% de pasvorm van maatwerk bitjes. Daarom geven we tot € 9600,00 dekking bij gebitschade indien het toch onverhoopt mis mocht gaan. 

Hockeybitje bestellen bij Sports4clubs

Sports4clubs heeft alle OPRO bitjes in elke maat, uitvoering en kleur ruim op voorraad. U kunt de hockeybitjes dus eenvoudig in veelvoud bestellen. Ideaal voor sportverenigingen. 

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze OPRO hockeybitjes? Of heeft u andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. We horen graag van u.