opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Rugbynoppen

Snel en voordelig rugby noppen bestellen

Met rugby noppen kunt u uw schoenen stevig in het veld zetten. Het is altijd handig om een extra blister afschroefbare noppen bij u te hebben. Bestel ze snel en voordelig bij Sport4clubs.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Stabiliteit in ruck en scrum

Voor het echte krachtwerk in de ruck en scrum heeft u schoenen met goede rugby noppen nodig. Bij Sport4clubs kunt u terecht voor een blister afschroefbare rugby noppen van 16 of 17/19 mm, met of zonder plaatje. Zo heeft u altijd goed grip op het veld.

Snel voordelige rugby noppen bestellen

Sport4clubs is een sportieve webwinkel voor particulieren, bedrijven, rugby verenigingen en andere sportverenigingen. Wij bieden u een ruim assortiment kwaliteitsartikelen. Scherp geprijsd en binnen 24 uur afgeleverd. We houden alle rugby noppen en andere sportartikelen in voorraad. 

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze rugby noppen? Of heeft u andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en stuur een e-mail naar: info@sport4clubs.nl. We helpen u graag verder.