opc_loader
Beoordelingen

Semi Pro schaakbord inclusief schaakstukken en damstenen

Altijd al willen schaken of dammen als een pro? Met deze set kun je direct van start. Dit semi pro schaak- en dambord is ingelegd met walnoot/esdoorn fineer. Het bord heeft een donkere bruine opstaande rand en een totale afmeting van 42x42 cm. Een enkel schaakvlak is 4x4 cm. Het schaakbord & dambord wordt geleverd met schaakstukken. De schaak- en damstenen zijn verpakt in twee handige bewaardoosjes.

Schaakstukken:
Nooit meer rondslingerende schaakstukken met deze basic schaakstukkenset in een handige houten bewaarkistje. Gemaakt van Essenhout. Er zitten 32 schaakstukken in het kistje, gemaakt van essenhout, kleur bruin/naturel. De koning heeft een hoogte van 77 mm. Het kistje heeft een schuifdeksel. Afmeting bewaarkist: 20 x 10,5 x 5,5 cm.

Damstenen:
Houten damstenen gemaakt van Essenhout. De damstenen hebben een diameter van 32 mm. De stenen zitten opgeborgen in een houten kistje met schuifdeksel. Kleur van de stenen: zwart/naturel. Afmeting bewaarkist: 17,2 x 7,8 x 5 cm.

39,95 34,95 U bespaart: 13%
Voorraad
Voorraad:
  100  items
Semi Pro schaakbord inclusief schaakstukken en damstenen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Semi Pro schaakbord inclusief schaakstukken en damstenen


Aanbevolen artikelen: