opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

IcePower Cold Gel 150 ml

10,50 9,50 U bespaart: 10%
Voorraad
Voorraad:
  100  items
Verzendmethode
GLS Nederland:
4,95
Levertijd:
24 - 48 uur

IcePower is een verfrissende gel en bevat alleen natuurlijk stoffen o.a. menthol en eucalyptus (geen kamfer of ibuprofen).  Daar waar IcePower wordt aangebracht wordt het koud van buiten naar binnen en daarna als reactie van binnen naar buiten warm. Men ervaart na enkele minuten een aangename warmte, terwijl van buiten de plaats van aanbrenging koud aanvoelt. IcePower zorgt plaatselijk voor een verlaging van de temperatuur met circa 5 tot 6 graden binnen enkele minuten. De verlaagde temperatuur blijft minimaal 3 uur gehandhaafd en dringt zeer diep door in spieren en gewrichten. De kou verdooft de pijn, de warmte zorgt voor betere doorbloeding en herstel. IcePower verzacht en versoepelt spieren en gewrichten en stimuleert een snel herstel. Verminderd direct de pijn en jeuk ten gevolge van de Eikenprocessierups.
IcePower gel hoeft niet in de koelkast bewaard te worden en is direct toepasbaar. Denk eens aan de sporttas, tijdens een dagje uit, vakantie, tijdens het werk................waar en wanneer u wilt.


Ter behandeling of verzorging van o.a.:
Spieren, gewrichten en pezen voor, tijdens en na het sporten.
Stijve / stramme spieren n.a.v. werkhouding.
Vastzittende spieren.
Zwaarbelaste spieren en gewrichten.
Krampen, zwellingen, jeuk (insectenbeten). Helpt direct bij pijn en jeuk ten gevolge van de processierups!
Verkoudheid, hoofdpijn (de IcePower roller).
Pijnlijke spieren (denk aan rug, nek, schouders).
Rugpijnen bij zwangerschap.
Groeipijnen bij kinderen.

Verkrijgbaar in 20 ml en 150 ml.

IcePower Cold Gel 150 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Door u het laatst bekeken
10,50 9,50