opc_loader
Beoordelingen

 

 

Kniebeschermers voor volleybal online kopen

 

Sport4clubs beschikt over een ruim assortiment aan sportartikelen van zeer hoge kwaliteit. Zo bieden wij u ook de beste kniebeschermers voor het volleyballen. Naast de gangbare K-Guard kniebeschermers, hebben wij ook de TR2 kniebeschermers voor de volleyballer in onze webshop. De TR2 kniebeschermers worden voor volleybal, dankzij hun perfecte pasvorm en Teflon bescherming, door velen beschouwd als de beste van de wereld. Vele nationale en internationale volleyballers en volleybalsters dragen dan ook TR2. Ook de K-Guard Profi-kniebeschermers zijn ideaal om te gebruiken bij volleybal. Deze zijn ook voorzien van de Teflon coating om een extra lange levensduur te kunnen garanderen.

 

Online kopen, ideaal voor sportverenigingen
Wij hebben een ruim aanbod aan sportartikelen. Zo kunt u vrijwel al uw benodigdheden in sportartikelen via ons verkrijgen en zijn er naast kniebeschermers voor volleybal, bijvoorbeeld ook draagnetten, sporttape en speedladders via ons te koop.

 

Contact opnemen
Wilt u meer weten over onze kniebeschermers voor volleybal? Of zit u met andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. Graag tot binnenkort.

Resultaat:1
Resultaat:1