opc_loader
Beoordelingen

iCoach Mini Training Ball

Trainen met de iCoach Mini Training Ball verbetert de voetbalvaardigheden en tweebenigheid van met name spelers in de leeftijd van 6 - 12 jaar. Door intensief te trainen en te oefenen met deze minivoetbal aan koord, kun je tot 50 balcontacten per minuut maken. De iCoach Mini Training Ball is verbonden met een koord met handgrip waarmee de hoogte van het koord kan worden aangepast aan de lichaamslengte van de gebruiker. Maat bal: 2.

Verkrijgbaar in 5 kleuren:

  • fluor geel - maat 2
  • fluor oranje - maat 2
  • blauw/wit - maat 2
  • roze/wit - maat 2
  • rood/wit - maat 2

19,95 15,95 U bespaart: 20%

Kleur

Artikelnummers
EAN:
8719554014761
Voorraad
Voorraad:
  100  items

Voor het ontwikkelen van een goede voetbaltechniek heeft iedere speler op jonge leeftijd veel balcontacten nodig. De iCoach Mini Training Ball is hier uitermate geschikt voor.

Dankzij de iCoach Mini Training Ball verbeter je het balgevoel, motoriek, ritme, coördinatie, evenwicht en timing. Omdat alle bewegingen zeer vaak herhaald worden en spelers voortdurend met links en rechts oefenen zorg je ervoor dat je perfect tweevoetig wordt. Ook gaat het aantal balcontacten omhoog.

Verbeter je lichaamsbeheersing

iCoach Mini Training Ball trainingen hebben bewezen – door middel van neurologisch onderzoek – coördinatief een groot positief effect te hebben. Door onder andere het trainen van de oog – hand en oog – voet coördinatie, train je meerdere schakels en zenuwen (biomichanica).

Indien je het eigen lichaam niet onder controle hebt, zal controle over de bal of controle over bewegingen niet mogelijk zijn. Een juiste voetplaatsing en voetdraaiingen, in combinatie met bekkenstand en andere schakels zoals knie en onderbeen, zijn van wezenlijk belang. iCoach Mini Training Ball trainingen kunnen hier veel aan verbeteren, zeker in de leeftijdsfase van 6 t/m 12 jaar, waarin motorische trainingen van essentieel belang zijn.

iCoach Mini Training Ball heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
iCoach Mini Training Ball


Aanbevolen artikelen:

Door u het laatst bekeken
19,95 15,95