opc_loader
Beoordelingen

iCoach Mini Training Ball

Trainen met de iCoach Mini Training Ball verbetert de voetbalvaardigheden en tweebenigheid van met name spelers in de leeftijd van 6 - 12 jaar. Door intensief te trainen en te oefenen, kun je tot 50 balcontacten per minuut maken. De iCoach Mini Training Ball is verbonden met een koord met handgrip waarmee de hoogte van het koord kan worden aangepast aan de lichaamslengte van de gebruiker.

Verkrijgbaar in 5 kleuren:

  • fluor geel - maat 2
  • fluor oranje - maat 2
  • blauw/wit - maat 2
  • roze/wit - maat 2
  • rood/wit - maat 2

18,95 14,95 U bespaart: 21%
Kleur
x
Voorraad
Voorraad:
 100 items
Verzendmethode
GLS Nederland (24 - 48 uur):
4,95
Levertijd:
24 - 48 uur

Voor het ontwikkelen van een goede voetbaltechniek heeft iedere speler op jonge leeftijd veel balcontacten nodig. De iCoach Mini Training Ball is hier uitermate geschikt voor.

Dankzij de iCoach Mini Training Ball verbeter je het balgevoel, motoriek, ritme, coördinatie, evenwicht en timing. Omdat alle bewegingen zeer vaak herhaald worden en spelers voortdurend met links en rechts oefenen zorg je ervoor dat je perfect tweevoetig wordt. Ook gaat het aantal balcontacten omhoog.

Verbeter je lichaamsbeheersing

iCoach Mini Training Ball trainingen hebben bewezen – door middel van neurologisch onderzoek – coördinatief een groot positief effect te hebben. Door onder andere het trainen van de oog – hand en oog – voet coördinatie, train je meerdere schakels en zenuwen (biomichanica).

Indien je het eigen lichaam niet onder controle hebt, zal controle over de bal of controle over bewegingen niet mogelijk zijn. Een juiste voetplaatsing en voetdraaiingen, in combinatie met bekkenstand en andere schakels zoals knie en onderbeen, zijn van wezenlijk belang. iCoach Mini Training Ball trainingen kunnen hier veel aan verbeteren, zeker in de leeftijdsfase van 6 t/m 12 jaar, waarin motorische trainingen van essentieel belang zijn.

iCoach Mini Training Ball

Leuke bal die ik ook gebruik in mijn trainingen. Balletje blijft lang op druk en slijt niet tot nauwelijks, ook niet bij intensief gebruik. Mijn spelertjes vinden het ontzetten leuk om er mee te trainen. Enkelen hebben er inmiddels ook al een gekocht om thuis in de tuin te kunnen oefenen. Valt dus in de smaak! 👍
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Super leuk balletje, mijn zoon had er al een en beleeft er veel plezier aan. Nu ook een gekocht voor onze jongere zoon die een balletje wil meetrappen.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Ik heb er alvast 2 gekocht voor sinterklaas, ben er zeer blij mee en ze worden ook nog eens opgepompt geleverd.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Door u het laatst bekeken
18,95 14,95