opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Doelnetten

Doelnetten en bevestigingsmateriaal bestellen

Heeft u snel nieuwe doelnetten nodig voor op de vereniging of gewoon voor thuis? Bij Sport4clubs kunt u terecht voor voetbalnetten en doelnetten voor hockey en handbal.

 

Doelnetten in verschillende maten

Sport4clubs heeft alle doelnetten die u nodig heeft. In ons assortiment vindt u niet alleen voetbalnetten, maar ook handbalnetten en hockeynetten. Al deze doelnetten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dus geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën. Ook voor grondhaken en andere bevestigingsmaterialen kunt u terecht in onze webwinkel.

Snel en voordelig doelnetten bestellen

Sport4clubs is gespecialiseerd in sportartikelen. Wij leveren zowel aan sportverenigingen en bedrijven als aan particulieren. Bij ons heeft u ruim de keus uit kwaliteitsartikelen tegen scherpe prijzen. De doelnetten en andere sportartikelen zijn niet alleen voordelig geprijsd, u heeft ze ook snel in huis doordat wij onze eigen voorraad hebben.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over onze doelnetten voor voetbal, handbal of hockey? Neem dan vrijblijvend contact op met Sport4clubs en stuur een e-mail naar: info@sport4clubs.nl. Wij helpen u graag verder.