opc_loader
Beoordelingen

Waterzakken in allerlei uitvoeringen

Bij Sport4clubs kunt u terecht voor diverse hoogwaardige waterzakken. Zo hebben wij waterzakken met alleen een watercompartiment, maar ook waterzakken met tot wel 8 zijvakken voor bidons. Laatstgenoemde waterzakken zijn de zogenaamde Aquacarriers van het merk Sportec.

Meer over Sportec Aquacarriers

Sportec Aquacarriers zijn professionele waterzakken in een koninklijk blauwe kleur. De waterzakken zijn voorzien van acht zijvakken voor bidons. Deze bidons zijn apart te bestellen. De Sportec Aquacarriers zijn Design Registered Models, dus iets soortgelijks mag nooit zomaar op de markt komen en is dus een exclusief product van het merk Sportec.

Een order plaatsen: hoe gaat dat in z'n werk?;

Wilt u uw waterzakken of Aquacarriers bij Sports4clubs kopen, dan kan dat heel gemakkelijk via onze webshop. Het betalen gaat via vertrouwde kanalen en de waterzakken en/of Aquacarriers worden in principe de volgende dag al bij u thuis bezorgd. Ervaar zelf het gemak van online winkelen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over waterzakken en Aquacarriers van Sportec? Heeft u vragen over de andere artikelen uit onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. Wij horen graag van u.

Resultaat:1
Resultaat:1