opc_loader
Beoordelingen

Trace kniebeschermer

34,95 29,95 U bespaart: 14%
Kleuren en maten
Voorraad
Voorraad:
  100  items
Verzendmethode
GLS Nederland:
0,00
Levertijd:
24 - 48 uur

Trace mag beschouwd worden als de eerste ontwikkelaar en producent van een kniebeschermer met Teflon coacting en is de nummer één keuze van vele Europese internationale volleybalteams.

Trace kniebeschermers bieden ultiem draagcomfort. Het is geïmpregneerd met gepatenteerde tefloncoating om de duurzaamheid te vergroten bij het glijden op de meeste sportzaalvloeren (niet aanbevolen voor synthetische vloeren) en doorstaat meer dan 30.000 wrijvingen hetgeen leidt tot minimale slijtage. De 1/2" Foam Padding biedt extra bescherming aan de knie. De brede elastische banden houden de kniebeschermer altijd op z’n plaats. Het gepatenteerd "Keyhole" -ontwerp aan de zijkanten zorgt voor superieure flexibiliteit en draagcomfort. Trace is het origineel, vele malen gekopieerd maar nimmer in kwaliteit geëvenaard.

Tijdelijk GRATIS verzending!

Trace kniebeschermer

(Boris)
Hele fijne kniebeschermer, zit fijn en is erg comfortabel. Vroeger dit merk ook altijd gedragen maar ik kon het nergens in de winkels meer vinden. Blij met het nu weer terug is op de markt. Trace is de beste!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Door u het laatst bekeken
34,95 29,95