opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

DVV-1 Volleybalnet kevlar 9,5 m

De DVV, de Duitse Volleybalbond, stelt eisen aan de wedstrijdnetten die bij volleybal worden gebruikt. Zeker op prestatief niveau moeten de materialen natuurlijk wel goed in orde zijn. Een DVV-1 volleybalnet van hoogwaardige kwaliteit kunt u snel en gemakkelijk bestellen bij Piri Sport. Dit wedstrijdnet is voorzien van de vereiste zespuntsophanging en beschikt eveneens over ingesloten glasfiber-polyester stokken. Zowel de boven als onderkant van dit volleybalnet is afgewerkt met een witte band.

Voldoet aan alle eisen

Het DVV-1-volleybalnet van Piri Sport voldoet aan de gestelde eisen door de Deutscher Volleyball Verband. Zowel aan de geldende regels voor DVV-1 als de EN-1271 normering wordt voldaan. Veel volleybalverenigingen bestellen hun wedstrijdnetten dan ook bij ons. Kwaliteit en een scherpe prijs gaan hand in hand. Harde smashes verwerken, dat is voor dit net geen enkel probleem. 

299,00 255,00 U bespaart: 15%
Voorraad
Voorraad:
  75  items
Verzendmethode
GLS Nederland:
4,95
Levertijd:
24 - 48 uur
DVV-1 Volleybalnet kevlar 9,5 m heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Door u het laatst bekeken