opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Gebitsbeschermers

OPRO bitjes: dat zit goed

Het dragen van een gebitsbeschermer is sinds 2015 verplicht bij hockey. Wedstrijdspelers in alle categorieën moeten tijdens de wedstrijd een bitje dragen. Aangeraden wordt een bitje op maat te laten maken, maar dat kan nogal in de kosten lopen. Sports4clubs biedt daarom een andere oplossing: OPRO bitjes! De enige gebitsbeschermer met een CE certificering conform de meest recente criteria. Alle OPRO bitjes vanaf model Bronze worden geleverd met een uitgebreide dekking bij gebitsschade. Een dekking die kan oplopen tot € 9600,00 voor het model OPRO Platinum.

Kwaliteit gegarandeerd

OPRO bitjes benaderen tot op 98% de maatwerk bitjes en bieden maximale bescherming en een perfecte pasvorm. De beste bitjes, zoals model OPRO Platinum, zijn uit drie lagen opgebouwd en worden gekenmerkt door een duurzame buitenlaag voor ultieme schokdemping. De 13 anatomisch vormgegeven OPROfins aan de binnenzijde zorgen voor de best mogelijke pasvorm en bescherming. Ook aan beugeldragers heeft OPRO gedacht. Speciaal voor hen is er de OPRO Ortho serie ontwikkeld. Speciaal ontworpen lamellen geven een unieke pasvorm voor dragers van een vaste beugel. De Ortho Gold heeft een duurzame buitenlaag voor ultieme schokbescherming, revolutionair vormgegeven schokbumpers met 11 unieke korte lamellen zorgen voor een perfecte pasvorm om de beugel.

Alle OPRO bitjes zijn geoptimaliseerd om vrij te kunnen spreken en ademhalen bij inspanning. U bestelt ze zeer voordelig bij Sports4clubs. Wij hebben alle uitvoeringen op voorraad en kunnen daardoor bijzonder snel leveren. Wie voor 13:00 uur vandaag een OPRO bitje bestelt, heeft hem morgen al in huis.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze OPRO bitjes? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. We helpen u graag verder.