opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Kniebeschermers

 

 

Kniebeschermers voor iedereen, koop ze online

 

Bij Sport4clubs bieden we u een ruime keuze aan kniebeschermers. Behalve standaarduitvoeringen kniebeschermers hebben wij ook de TR2 kniebeschermer in ons assortiment. Deze wordt door velen bestempeld als 's werelds beste volleybalkniebeschermer. Dankzij het zogeheten "keyhole" design hebben de TR2 kniebeschermers onder alle omstandigheden een goede pasvorm. Tevens zijn de TR2 kniebeschermers voorzien van een extra Teflon-laag, waardoor slijtage wordt tegengegaan.

 

Direct online aankopen, ervaar het gemak
Behalve onze kniebeschermers van hoge kwaliteit verkopen we (uiteraard) nog veel meer sportartikelen. Van Molten volleyballen tot aan coachborden, u vindt ze allemaal bij Sport4clubs. Neem een kijkje in de webshop voor een overzicht van ons uitgebreide assortiment. Alle artikelen zijn ruim voorradig en dus eenvoudig en in veelvoud te bestellen. Ideaal voor sportverenigingen. En als u vóór 13.00 uur bestelt, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd.  

 

Contact opnemen
Zit u nog met vragen rondom onze kniebeschermers of andere artikelen? Neem dan contact op. Dit kan heel eenvoudig en geheel vrijblijvend via:info@sport4clubs.nl. Wij horen graag van u.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1