opc_loader
Beoordelingen

Molten volleyballen: de nummer 1 in volleyballand

Molten volleyballen zijn gemaakt van zacht synthetisch leder. Hierdoor zijn de ballen uiterst geschikt voor intensief gebruik. Door het design en de minimale naden van een Molten volleybal ondervinden de ballen weinig weerstand en maken ze een stabiele baan. 

Compleet aanbod Molten volleyballen

De Molten volleyballen in ons assortiment zijn zowel voor trainingen, als voor wedstrijden te gebruiken door verenigingen en scholen. Ze hebben officiële afmetingen en kennen een officieel gewicht. Om uw spel te optimaliseren is een Molten volleybal een perfecte aankoop. Maar natuurlijk kunt u ook onze Molten volleybal bestellen voor persoonlijk gebruik!

Sport4clubs heeft een ruime voorraad Molten volleyballen. Wij zijn daardoor in staat de door u geselecteerde volleybal snel en voordelig te leveren. Naast volleyballen zijn er meerdere sportartikelen voor volleybal bij ons te verkrijgen, zoals TR2 kniebeschermers en coachborden. Doordat wij u een compleet pakket aan sportartikelen bieden, heeft u al voldoende aan één leverancier voor al uw sportaankopen.

Resultaat:1
Resultaat:1

Contact opnemen

Heeft u vragen over Molten volleyballen? Of zit u nog met andere vragen? Neem dan contact met ons op via: info@sport4clubs.nl. Wij horen graag van u.