opc_loader
Webwinkelkeur

 

 

Molten volleyballen zijn ideaal voor sportverenigingen, koop ze online

 

De Molten volleybal is net als de Molten voetbal en Molten basketbal gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologieën. Als materiaal is er gebruikgemaakt van zacht synthetisch leder. Hierdoor is de Molten volleybal uiterst geschikt voor intensief gebruik. De volleybal is voor zowel trainingen als wedstrijden te gebruiken. De bal is gemaakt in de officiële afmetingen en in het officiële gewicht. Om uw spel te optimaliseren maakt u gebruik van de Molten volleybal. Deze volleybal maakt een stabiele baan door de lage weerstand die de bal ondervindt. Dit komt door het design en de minimale naden van de volleybal. 

 

Een compleet aanbod online bestellen 
Naast de Molten volleyballen bieden wij ook Mikasa volleyballen aan. Ook zijn er meerdere sportartikelen voor volleybal bij ons te verkrijgen, zoals TR2 kniebeschermers en coachborden. Doordat wij u een compleet pakket aan sportartikelen bieden, heeft u al voldoende aan één leverancier voor al uw sportaankopen. 

 

Contact opnemen
Heeft u vragen over Molten of Mikasa volleyballen? Of zit u nog met andere vragen? Neem dan contact met ons op via: info@sport4clubs.nl. Wij horen graag van u.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen).  Resultaat: 1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen).  Resultaat: 1
Menu