opc_loader
Beoordelingen

Molten handballen, uitstekende eigenschappen

Molten handballen zijn de beste in hun soort. De handgenaaide ballen met buitengewone speeleigenschappen liggen perfect in de hand en kennen een zeer goede grip. De slijtvast buitenkant van PU-materiaal in combinatie met de latex binnenbal, zorgt voor extreem goede demping- en stuitereigenschappen. Molten handballen zijn zowel geschikt voor trainingen, als voor wedstrijden.

Hoge kwaliteit wedstrijdshandballen

Sports4clubs heeft meerdere Molten handballen in het assortiment. De absolute wedstrijdbal is de Molten handbal 5000. Deze micro PU-bal met een zachte onderconstructie is de officiële handbal van de Internationale Handbal Bond. De bal wordt gebruikt bij alle grote handbaltoernooien en evenementen en is zeer geliefd bij echte handbaltoppers. Wie kiest voor een van de Molten handballen, kiest dus voor kwaliteit. Bij Sports4clubs zorgen we dat u al snel van met de Molten handballen kunt trainen. Vandaag besteld, betekent morgen geleverd! 

Resultaat:1
Resultaat:1

Contact opnemen

Wilt u meer weten over Molten of over één van onze andere sportartikelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. Wij helpen u graag verder.