opc_loader
Beoordelingen

 

 

Molten basketballen: FIBA approved, online kopen

 

Molten basketballen zijn gemaakt van de beste materialen voor gebruik op het allerhoogste niveau. Net als alle Molten ballen zijn ook de Molten basketballen voorzien van zeer geavanceerde technologieën om perfect te kunnen presteren op het hoogste niveau. Hierdoor biedt de Molten basketbal onder andere een optimale balcontrole onder alle omstandigheden. Molten basketballen worden oa gebruikt tijdens de Olympische Spelen en bij FIBA toernooien. Molten basketballen zijn in de maten 5, 6 en 7 te verkrijgen. Ook de kleintjes kunnen dus het basketballen leren met de Molten basketbal. Aan de bal kan het dus niet meer liggen.

 

Online kopen en een uitstekende service

Als u uw Molten basketballen vóór 13.00 besteld, heeft u deze volgende dag al in huis. Verder geven wij u het recht de bal binnen 50 dagen te retourneren als deze niet aan uw wensen voldoet. En een retourzending is ook nog eens geheel gratis.

 

Contact opnemen
Wilt u meer informatie over de Molten basketballen of over andere sportartikelen? Of zit u met een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via:info@sport4clubs.nl. We horen graag van u. 

Resultaat:1
Resultaat:1