opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Coördinatie

Snel en voordelig coördinatie ringen bestellen

Op zoek naar coördinatie ringen of trainingsladders om het voetenwerk van uw spelers te oefenen? Bij Sport4clubs kunt u terecht voor allerhande trainingsmateriaal.

Artikel 1 tot 15 (van de 35 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 15 (van de 35 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles

Loopcoördinatie en snelheid verbeteren

Coördinatie ringen en trainingsladders zijn perfect voor het oefenen van de loopcoördinatie. Veldspelers worden snel wendbaarder, beter en sneller. U kunt de speed ringen in elk willekeurig patroon leggen. Zo kunt u zowel het voorwaartse- als het zijwaartse voetenwerk van uw spelers perfectioneren.

Snel online coördinatie ringen bestellen

Bij Sport4clubs kunnen sportverenigingen en particulieren terecht voor trainingsmaterialen zoals coördinatie ringen, trainingsladders en trainingshoedjes. Wij bieden u een grote keuze in kwaliteitsartikelen en hanteren scherpe prijzen. Omdat we alles in voorraad houden, wordt uw bestelling de volgende dag al bezorgd.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze coördinatie ringen en andere trainingsmaterialen? Of heeft u verder nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Sport4clubs en stuur een e-mail naar: info@sport4clubs.nl. We helpen u graag.