opc_loader
Beoordelingen

 

 

Hesjes, ideaal voor tijdens de training, gemakkelijk online kopen

Bij Sport4clubs vindt u trainingshesjes van hoge kwaliteit. Wij hebben hesjes in voorraad in diverse uitvoeringen. Deze hebben allen een gesloten zijkant. Ze zijn gemaakt van een goed ventilerende stof en daardoor zitten ze altijd comfortabel. De hesjes zijn voorzien van een Carbon Finish waardoor schimmelvorming wordt voorkomen en ze goed te bedrukken zijn. Daarnaast zijn onze hesjes wasbaar en in meerdere kleuren te verkrijgen. Hierdoor kunt u gemakkelijk meerdere teams indelen zonder constant van hesje te hoeven verwisselen.

 

Sport4clubs, de ideale online groothandel
Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan sportartikelen dat perfect is voor sportverenigingen. De artikelen zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten. Wij vereenvoudigen de inkopen voor uw sportvereniging door alles online aan te bieden. Bij ons kunt u alles online kopen. Het assortiment varieert van doelnetten tot trainingshesjes en zelfs voor dugouts kun u bij ons terecht. Wat wilt u nog meer? 

 

Contact opnemen
Neem een kijkje in onze webshop voor een overzicht van ons aanbod aan hesjes en verdere sportartikelen. U kunt het direct online bestellen. Heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. Wij helpen u graag.

Resultaat:12Volgende
Resultaat:12Volgende