opc_loader

Hoe wij omgaan met Corona: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om zowel de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en leveranciers, alsook de bedrijfscontinuiteit te garanderen. In wisselende teams werken wij aan jouw bestelling en zorgen wij er voor dat je deze snel ontvangt met behoud van de hoogste kwaliteit van service!

Beoordelingen

Stuitbaltrainers

Stuitbaltrainer voor verschillende balsporten

Met stuitbaltrainer kunt u het balgevoel, de reactiesnelheid en de techniek van uzelf of uw spelers trainen. Sport4clubs stuitbaltrainers en andere trainingsmaterialen in het assortiment.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Stuitbaltrainer voor balsporten

Stuitbaltrainers of rebounders zijn geschikt voor verschillende balsporten. Voetballers en keepers gebruiken een rebounder om passen, schieten, aannemen, keepen en koppen te oefenen. Volleyballers trainen hun reactiesnelheid en oefenen in het slaan, opvangen en aangeven. Handballers gebruiken een rebounder voor gooien, vangen en verdedigen. De hoek van een stuitbaltrainer is verstelbaar. Zo kan de aanname van verschillende moeilijke ballen geoefend worden.

Snel online trainingsmateriaal bestellen

Bij Sport4clubs kunnen sportverenigingen en particulieren terecht voor trainingsmaterialen zoals stuitbaltrainers, trainingsladders, coördinatie ringen en pionnen. We hebben voordelig geprijsde stuitbaltrainers voor amateurs, maar ook echte kwaliteitsmerken voor profs. Sport4clubs heeft alle artikelen ruim op voorraad en kan uw bestelling binnen 24 uur leveren.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over een stuitbaltrainer uit ons assortiment? Of heeft u verder nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. We helpen u graag verder.