opc_loader
Beoordelingen

Trainingsladders

Snel en voordelig trainingsladders bestellen

Op zoek naar trainingsladders en coördinatie ringen om het voetenwerk van uw spelers te verbeteren? Bij Sports4clubs kunt u terecht voor trainingladders voor binnen en buiten. Wij verkopen kwaliteitsartikelen voor amateurs en pro's tegen een scherpe prijs.

Resultaat:1
Resultaat:1

Beter, sneller en wendbaarder worden

Trainingsladders en coördinatie ringen zijn uitgelezen instrumenten om de loopcoördinatie te oefenen. Ze mogen niet ontbreken op het veld of in de zaal. Een trainingsladder maakt lineaire oefeningen mogelijk om het voorwaartse voetenwerk te verbeteren. De laterale oefeningen perfectioneren zijwaarts voetenwerk.

Snel online een trainingsladder bestellen

Bij Sport4clubs kunnen sportverenigingen en particulieren terecht voor trainingsmaterialen zoals trainingsladders, coördinatie ringen en pionnen. We hebben trainingsladders in elke gewenste breedte. De ruimte tussen de treden kunt u zelf per oefening groter of kleiner maken. Traint u binnen in de sporthal, bestel dan een speciale trainingsladder met een antisliplaag. Sport4clubs houdt alle artikelen ruim in voorraad en kan uw bestelling binnen 24 uur leveren.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over onze trainingsladders, coördinatie ringen en andere trainingsmaterialen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@sport4clubs.nl. Wij helpen u graag verder.